inredning trädgård

MÅLA OM KRUKOR

IMG_5364 IMG_5363

Jag hade en period då jag ville ha en massa grå krukor. Betongkrukor, betong-liknande krukor, stenkrukor o s v. Bara de var grå. Men sen tröttnade jag. Istället för att bara låta dem stå och köpa nya så investerade jag i en färgburk med svart betongfärg på bästa färghandeln. Jädrans vad nöjd jag blev. Bilderna är från förra året, men jag är lika nöjd med krukorna fortfarande. Det blev så himla snyggt med kontrasten mot palmernas gröna kulör.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria
  19 maj, 2016 at 06:55

  Verkligen skitsnyggt!
  Åh, vilken bra morsdagspresent du tipsar om i förra inlägget! Vad gäller Nike-skorna så finns de säkert hos de andra kedjorna med! Kolla runt på nätet 😉
  Kram/Maria

  • Reply
   Lena
   21 maj, 2016 at 09:31

   Tack!

   Ja, jag ska nog dammsuga nätet i min jakt efter de perfekta skorna!

 • Reply
  Katarina
  19 maj, 2016 at 07:55

  Hallå där!
  Men ååå nu blev jag peppad… jag målade krukor för en herrans massa år sedan men den färgen har liksom trillat av o krukorna har nog gått sönder…haha…
  Men sån där betongfärg har jag inte provat…
  Jätte snyggt!
  Kram Katarina

  • Reply
   Lena
   21 maj, 2016 at 09:31

   Kul att du gillade krukorna! Det bästa är att det gick jättesnabbt att göra. Så på’t igen ba’!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.