umgänge

SÄSONGSPREMIÄR PÅ KVARTERSKROGEN

 

Den lilla krogen nere vid sjön har just öppnat för säsongen så vi ville självklart passa på att besöka den igår kväll. En sån härlig solig fredag som det var.

 

IMG_3554 kvarterskrogen

Skön och avkopplande utsikt bjuds man på.

 

IMG_3550 kvarterskrogen

Jag valde fjällröding. Den var jättebra. Pluspoäng för grönsakerna! På krogen får man ju vara glad om man får en tanig dillkvist annars.

 

IMG_3540 mellansonen x

Vi lyckades lura med oss mellansonen också. Kul att få en chans att bjuda honom på middag eftersom han hjälper oss så mycket!

 

IMG_3535 kvarterskrogen x

I princip samtidigt som jag stängde ner jobbdatorn drog molnen in och det började mullra lite. Men vi hade bestämt oss för att gå ner till sjön. När vi gick så började det droppa från himlen. Men medan vi satt där så sprack det upp igen!

 

IMG_3544 kvarterskrogen x

Det känns så lyxigt med en liten sjökrog på bara några minuters promenadavstånd. Glad att vi var nöjda alla tre med vårt besök. (Till skillnad från förra året då vi inte var nöjda alla gånger).

 

IMG_3557 poolside

Sen gick vi hem till vårt eget lilla paradis och tog ett glas i loungen, lyssnade på skön musik och pratade om ditt och datt.

Nu ska jag sätta på mig ansiktet sen ska vi köra ett butiksrally i stan innan vi återigen kommer hem till vårt lilla paradis.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.