livet

CHRISTINADAGEN FIRADES

 

Alltså vädret! Hur härligt är det inte?! Igår firades Christina-dagen i underbar högsommarvärme!

 

IMG_4776 christinadagen x IMG_4777 christinadagen x

Här har vi förberett för poolhäng och lek. Alla våra ungar, mamma och pappa, och syrrans familj firade namnsdagen som vanligt. De kom strax efter lunch. Syrrans grabb hann knappt heja förrän han frågade om han fick hoppa i. Självklart fick han och alla andra det. Det badades en stund innan vi fikade. Och sen bad igen förstås.

 

IMG_4781 christinadagen x

När hungern satte in så gick vi ner till kvarterskrogen. Eftersom vi var 12 personer så hade jag bokat bord. Givetvis var personalen på plats inte informerade om bokningen! Jag blir så fascinerad över att det alltid är nåt som inte funkar. Hur svårt kan det vara liksom?! Nu ordnade det sig blixtsnabbt med bord. Och både mat och service tror jag vi alla var nöjda med, men ändå!

 

IMG_4794 christinadagen x

Här går jag (med äldsta sonens kamera medan han fotar mig) och syrrans son och diskuterar Pockémon Go. Herrgud vad det har blivit poppis! Han var överlycklig över alla som han lyckades fånga och överlycklig över att dotterns pojkvän visade honom lite trix i spelet.

När vi kommit tillbaka så fortsatte badandet och lekandet och Pockémon-letandet tills jag tror att alla var nöjda och simhud började växa ut på de flesta!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Milla
  25 juli, 2016 at 07:58

  Åh vad härliga inlägg jag hunnit kolla igenom hos dig nu! Underbara sjöbilder och jäklars, nu minns jag hur de där kvällarna på sjön är… Vi är liiite avis just nu på båtfolket (min man mest) Vi har ju en del vänner som har båt – som de inte alls är ute med eftersom de är upptagna med massa annat och då minns jag att det är just DET som gjort att vi inte blivit båtägare igen… Ni hade ju en härlig tajming med sjösättandet – hoppas det blir fler fina dagar. Vi har varit i skuggan idag och läst böcker och sen blev jag plötsligt bombad med millioners björkfrön! Kram

  • Reply
   Lena
   28 juli, 2016 at 05:24

   Jamen precis. Det är ett av mina starkaste argument mot att ha båt. Det är så litet användande i förhållande till pengarna!

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  25 juli, 2016 at 08:58

  Gud så mysigt med poolhäng med stora familjen. Tur det löste sig så ni fick lite mat
  annars hade det verkligen varit skandalöst.
  Kram Helena

  • Reply
   Lena
   28 juli, 2016 at 05:24

   Jättemysigt hade vi!

 • Reply
  Ulrica
  28 juli, 2016 at 08:58

  Jäklar så snygg du var i håret!!
  Båda våra kids har också fastnat i Pokemon-världen och även om de är duktiga att motionera till vardags ändå så får de röra på sig ännu mer nu.
  KRAM

  • Reply
   Lena
   28 juli, 2016 at 05:32

   Åh, tack snälla! Jag gillar verkligen min nya frippa!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.