hälsa & friluftsliv

DET KRÄVER EN VISS KREATIVITET

 

Det har varit en ladda-batterierna-paus på 1,5 dygn här inne. Jag har haft en intensiv vecka så en paus var välbehövlig.

 

IMG_4196 lilja

När jag kom hem från jobbet igår fick jag sätta mig vid dukat bord och fick en härlig blandbukett av maken. Dukat bord får jag sätta mig vid varje dag, men blommor får jag inte varje dag, så jag blev så klart jätteglad. Han tyckte jag var värd lite uppmuntran efter veckans slit. Det har varit långa dagar på jobbet, med bl a en business-middag i torsdagskväll, och sen var jag tvungen att åka till jobbet igår (brukar ju jobba hemifrån på fredagar normalt sett). Så jag var rätt mör igår kväll kan jag säga.

IMG_4190 lilja

Efter 10 timmars sömn, som en klubbad säl, och en såsig lördag, så börjar nu orden komma till mig. Jag tycker att det är avkopplande att sätta mig och jobba med bloggen, men det kräver en viss kreativitet. Och när man har en hjärna full med lönnsirap i så kommer liksom inte orden fram.

IMG_4192 lilja

Men nu så är jag på banan igen.

Snart har denna lördag gått. Kvar är att äta middag och ha lite soff-häng. Så får vi se vad morgondagen har att bjuda på. Ganska lugnt får det nog bli i alla fall. Jag har förmodligen en maraton-vecka framför mig igen innan jag kan gå på semester. Tre veckors ledighet (förhoppningsvis) har jag sällan sett fram emot så mycket.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.