Oh my god vad Fifty shades wine-vinet var coolt. Det var en högtidsstund då vi smakade på den dyrbara skatten som vi kämpade så för.
Det röda har vi testat en gång förut, men det vita var okänd mark. Vi började med att smaka på vinet innan vi ätit av förrätten. Vi tyckte nog alla ”ja, jo, det här var väl gott, mustigt, fruktigt möjligen lite sött”. Typ. Sen åt vi av laxcarpaccion på gravlax. Jisses vad coolt det var. Vinet lyftes verkligen så tydligt av laxen. Det blev en toppen-kombo! Vilken tur att det funkade bra eftersom det var en chansning. Det är ju inte kul om man bjuder vänner på nåt som inte är gott.
Sen tog vi det röda. Det var återigen gott, men jag måste nog säga att det var godare till kyckling (som vi hade förra gången) än till italienskt.
Vi hade vänner med på en båttur och la till vid Grönsöö slott (som ni får se senare). Fikade och åt lunch ombord. Vi hade planer på att övernatta också, men eftersom väderprognoserna visade regn på morgonen efter så ändrade vi oss. Vi åkte hem, tog ett dopp och åt middag förgylld av Fifty shades wine. Och hade presentöppning…
Vilken supermysig dag och kväll vi fick. Efter frukost i morse och planer för kommande resa tillsammans så åkte dem hem. Vi attackerade sen sophögen och körde den till tippen. Vilken befrielse!
Må bäst
3 Comments
Ekenäsliv
28 juli, 2016 at 10:21Härligt när det blir sån smaksensation :))
Å att bli av med skräp är ju bara en sån befrielse!! =)
Kram Anna
Lena
30 juli, 2016 at 04:27Verkligen!
GRÖNSÖÖ SLOTT FICK ETT BESÖK AV OSS I SOMRAS - Gott för själenGott för själen
14 september, 2016 at 05:02[…] Vi avslutade besöket med en liten promenad i den vackra och välskötta slottsparken, innan det var dags att skutta på båten och åka hemåt. Om den efterföljande kvällens högtidsstund kan du läsa om här. […]