livet

FIFTY SHADES OF GREY – THE WINE

 

Alltså det här vinet. Det här vinet är verkligen The wine! Fifty shades of Grey – the wine. Det är värt att åka runt halva San Diego för att hitta. Jag lovar!

 

IMG_2451 fifty shades of grey wine x

Vi köpte det röda förra gången vi var i USA och tog det med oss hem. Så. Vansinnigt. Gott! Jag har försökt importera själv, men då skeppade de inte utanför staterna. Så vi sa att vi måste köpa med oss nästa gång också. Och då måste vi köpa även det vita.

 

IMG_2449 fifty shades of grey wine

Jag surfade in på producentens hemsida för att kolla vilka butiker som skulle ha. Jag noterade en massa adresser och vi drog iväg. Men det var slut i ett antal butiker. Till sist, när vi var in i en BevMo-butik (Beverage and More) så ringde de till en annan av sina butiker och där fanns det!

Nu ska vi bara vänta på tillräckligt speciella tillfällen för att öppna dem!

Och vet ni!? Nu har den börjat säljas i Danmark läste jag nån stans. Snart! Snart kanske jag kan hitta den i en butik nära mig!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  3 maj, 2016 at 03:36

  Men du, inte kan man fresatas så 😉
  Det blir ju lite väääl dyra om man måste åka över Atlanten för att få tag på dem;-)
  Men säg till när man kan få tag på dem!
  Ha en fin em o kväll!
  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   7 maj, 2016 at 07:13

   Jag lovar att det kommer att märkas när jag upptäcker vinet i Sverige! Det kommer att ryka ur datorn 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.