bygga nytt livet

LADDAR FÖR SPABAD, BRASMYS OCH HELG

Laddar för spabad, brasmys och helg. Våra helger ser oftast likadana ut. Iallafall basen. Sen kryddar vi ibland med lite extra trevligheter. Som nu i helgen till exempel.

Laddar för spabad

Först ska vi förstås jobba på våra ”människojobb” 🙂 Får se hur lång dagen blir för min del. Måste bli klar med det jag håller på med. Jag har haft världens flyt i ett par dagar så jag ligger riktigt bra till. Jag hann till och med köra ett träningspass på gymmet igår på lunchen. Blir så glad när jag kommer iväg!

Men vis av erfarenhet så ropar jag inte hej för att det gått bra på jobbet ännu. Vad som helst kan dyka upp under dagen och plötsligt sluka flera timmar av extra utredning. Jag känner att jag är klar när jag är klar, så att säga. Jag kan väl sträcka mig till att säga att jag ligger väldigt bra till och har bra förutsättningar till att dagen inte blir jättelång.

Laddar för spabad

Sen, när vi stängt våra datorer, så hoppar vi ner här och stänger arbetsveckan och pratar om ditt och datt.

Imorgon får vi gäster. Mina barndomsvänner från Uppsala kommer över. De kommer på eftermiddagen. Vi startar med fika och sen går vi till ett museum som vi inte sett. Vi gillar allihopa att göra nån aktivitet när vi ses. Sen går vi tillbaka hem till oss och myser. Äter gott. Dricker gott. Badar. Och umgås, såklaaaart! Det ska bli så mysigt att ses igen. Senast var i somras då vi var till dem på landet. Ja, vi har ju liiite svårt att matcha det besöket, men vi gör så gott vi kan en vanlig lördag i början av mars. 🙂

Nu ska jag jobba och laddar för spabad samtidigt!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  3 mars, 2023 at 09:56

  Så mysigt att ha ett sånt bad!! Trevlig helg! 🙂

  • Reply
   Lena
   3 mars, 2023 at 10:45

   Det är det helt klart! Vi har använt det otroligt mycket!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.