livet

JAG GÅR MEST RUNT I CIRKLAR OCH VÄNTAR

 

Vi har redan kommit till semesterns fjärde dag och jag går mest runt i cirklar. Aptråkigt väder, och jag har ingen lust med nånting. Det är väl bra på sitt sätt eftersom jag behöver varva ner.

 

IMG_4332 kantareller

Försöker att göra så lite som möjligt, men det är stressande det också. Så jag varvar läsande och fikande med plockande och städande. Åkte in till stan igår (5 km) för att småhandla lite korgar och engångssaker till båten.

Maken fortsätter pysslandet med de sista el-grejerna i båten. Finns det nåt som kan krångla så gör det det. Hittills har han lyckats lösa det men det flyter inte direkt på, om man säger så. Det där med el är ju inte att leka med heller. Snart kommer äldsta sonen och hjälper till att klura. Sånt som han gillar. Vi siktar på sjösättning imorgon eller lördag…

Igår kväll avnjöt vi årets första kantarellmacka. Mums! Men, ett tips, välj nåt annat bröd än Lingongrova till kantarellerna. Det var INTE en bra kombo!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  14 juli, 2016 at 10:55

  Hej där!
  Ha ha ha, känner ingen den där rastlösheten 😉
  Så mellan varven kör jag lite storstädning och rensning lite här o var.
  Maken jobbar denna o nästa, sen har han tre veckor till. Dottern lekar med kompisar så då måste jag hitta på något när det inte är strandväder 🙂
  Men man måste varva ner med, men jag är lite dålig på det 🙂
  Ha de fint!
  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   18 juli, 2016 at 11:31

   Helt hopplöst att vara rastlös! Tänk att det ska vara så svårt att ta det lugnt!

 • Reply
  Katarina
  14 juli, 2016 at 01:35

  Hahaha nä vi skippar lingongrova…;)
  Jag tycker det låter döskönt att gå i cirklar o göra ingenting.. jag har ju bara 2 veckors semester så jag ska gå i snabba cirklar de första dagarna för att sedan sätta fart och hinna allt man vill hinna på semestern….typ, städa, måla, röja, ligga på rygg o göra inget, läsa, dricka vin, fika o ja du vet allt det där..
  Sjösätta en båt lät ju alldeles underbart roligt!
  det blir nog toppen då ni väl kan lämna land..;)
  Kram du fina!
  Katarina

  • Reply
   Lena
   18 juli, 2016 at 11:32

   Trist med bara två veckors semester! Eller det kanske är självvalt. Hur som helst, skönt när semestern har kommit i vilket fall!

 • Reply
  Camilla
  14 juli, 2016 at 04:39

  Åh! Kantarellmacka! Det ser jag fram emot- men tar emot tipset angående lingongrova, haha 🙂 Och rastlöshet och sysslolöshet har jag svårt för… Men det brukar leda till energi, idéer och infall… Vädret är ju så varierande i år så det är svårt att planera saker där vädret spelar roll.

  • Reply
   Lena
   18 juli, 2016 at 11:33

   Verkligen varierande väder i år! Svårt, som sagt, att planera saker!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.