livet

VALLMOKAPSLAR ÄR SÅ COOLA

 

Idag är det fredag för mig. Sista arbetsdagen för veckan. Har klämt in två dagar ledigt. Jag har förstås en diger to-do-list som jag ska försöka beta av lite mera på. Men det viktigaste av allt är att koppla av och göra roliga saker. Och roligt. Det ska jag ha. Jag ska ut på äventyr med den här bönan. Och vi har busat till det och kommer att ta till ett par extratimmar bara för att hinna fika och mysa också, förutom det vi bokat in. Busigt va’?!

 

IMG_5749 vallmokapslar x

Visst är de väl coola de här växterna. Jag har sett att många har vallmokapslar som pryder borden. Det här är mina första.

 

IMG_5748 vallmokapslar x

IMG_5750 vallmokapslar x

Roliga, men svåra att fota också.

 

IMG_5758 vallmokapslar x

Bäst att åka till jobbet snart så jag blir ledig nån gång.

Och så säger jag hipp hipp hurra till äldsta sonen ida’!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  24 augusti, 2016 at 12:31

  Verkligen coola!
  Å så härligt med lite extra ledigt, hoppas ni får det riktigt trevligt 🙂
  Jag har torsdag idag iaf, tralallala 🙂
  Grattis till sonen o ha en fin em o kväll!
  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   27 augusti, 2016 at 08:12

   Det har varit så skönt med lite extra ledigt!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.