livet

NÄST SISTA VECKAN INNAN SEMESTERN

Jahapp, då var det måndag igen då. Det har återigen varit en lugn och skön helg så jag känner mig laddad för ny vecka.

 

Jag är dessutom laddad med lite extra energi. En vän hörde av sig igår förmiddag och frågade om jag ville bjuda på fika. Klart jag ville! Vi hade en jättemysig eftermiddag med lägenhetshäng och en vandringstur i regnet. Perfekt med vänner som precis som jag gillar att röra på sig och är helt oberörd av om det regnar eller ej.

 

Och vet ni vad. Det känns faktiskt rätt ok att jobba lite till. Förut, när jag haft semester i juli, har jag tyckt sååå synd om dem som fick vänta till augusti. Men det är inga problem att jobba. Känns riktigt bra till och med. Jag tror att jag kan få riktigt mycket gjort på jobbet, de här två sista veckorna, då det inte är så många som jobbar.

 

Så, jodå, jag skuttar glatt iväg till bilen med vetskapen om att jag har mitt kvar… då ”alla andra” ska komma till baka till jobbet… 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    FREEDOMtravel
    17 juli, 2017 at 02:21

    Superfina bilder! Jadu, själv kom jag tillbaka till jobbet idag …. Men det är helt ok faktiskt. Sommaren är så lugn så man får massor gjort utan att känna sig stressad. (Och kan till och med ta en liten kaffe och läsa bloggar-paus ;))

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.