livet

Mona-Lisas leende

Tänk att jag ofta ser så allvarlig ut på foton. Näst intill sur eller arg. I mitt huvud och i mina kinder känns det som om jag ler. Åtminstone ett litet Mona-Lisa-leende. Är det kanske tyngdlagen som vunnit the battle över åldern. Måste bli bättre på det där med leenden. Det är ju så mycket trevligare med folk som ser glada ut. Eller hur?

Glasögonpar 1

Glasögonpar 1

Glasögonpar 2

Glasögonpar 2

Glasögonpar 3

Glasögonpar 3

Glasögonpar 4

Glasögonpar 4

Glasögonpar 5

Glasögonpar 5

Jag tvingade med mig en trött och hungrig dotter att vara smakråd hos optikern härom dagen. Synoptik har ett kanonerbjudande nu. Man får ett par Ray-Ban solglasögon med eller utan styrka om man köper nya glasögon. Det börjar ändå bli dags snart för mig så jag ska nog slå till. Nu när jag ändå har er på tråden så kan ni få vara smakråd. Kan bara ge er några mycket snabbt tagna foton. Tagna mest för min egen del så jag skulle kunna se mig själv bättre hemma på skärmen. Och maken förstås. Han måste få ha sitt veto.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.