livet

ATT FIRA FÖDELSEDAG PÅ KROGEN

 

Maken hälsar och tackar för grattishälsningar här och där!

Jag tänkte att han ville fira sin födelsedag på krogen. Jag menar, det kan ju vara trevlig för honom att slippa laga mat åtminstone på sin födelsedag.

 

img_5731-queens-arms img_5732-queens-arms

Så jag tog med mig honom, och mellansonen, till Queen’s Arms här i vår lilla håla. Vi har varit där förut och kommer gärna tillbaka. Kul meny i form av en morgontidning.

 

img_5733-queens-arms img_5734-queens-arms

Mitt val föll på kantarellsoppa och fjällröding. Soppan var så krämig och god. Rödingen var okej, men jag blev inte nockad av den. Jamen, jag som är totalt ointresserad av mat måste ju som bekant bli nockad av maten för att över huvud taget tänka på vad jag äter. Oftast i alla fall. Men jag tränar på saken. Tränar på att tänka på vad maten smakar och att uppskatta mat. Vuxenpoäng eller nåt, så här i 50+-åldern.

Så, nu har maken fyllt år färdigt. För den här gången i alla fall.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria
  27 september, 2016 at 06:27

  Roligt att gå ut och äta på födelsedagen. Ibland skulle jag önska att jag hade ditt ointresse för mat. Mat är kul och ska njutas men jag tänker lite för mycket på just den saken. Vet jag att jag ska få äta något gott till lunch kan jag tänka på det hela förmiddagen.
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   2 oktober, 2016 at 07:49

   Rätt bra ibland faktiskt, att vara ointresserad 🙂

 • Reply
  home2tiny
  27 september, 2016 at 08:06

  Grattis till maken i efterskott. Hade också tänkt fira sonen på restaurang igår, men istället blev han knockad av en förkylning. Maten ser fantastiskt god ut. Kramisar Tina

  • Reply
   Lena
   2 oktober, 2016 at 07:50

   Trist med förkylning för sonen.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.