livet

EN FÖRMIDDAG I KÖKET

 

Hallå alla lördagsvänner! Har ni det bra? Jag hade beställt soligt väder till idag, men det var det tydligen ingen som ville lyssna på. Här har det varit jämngrått och blåsigt sedan i morse.

 

img_6881

Efter en soft morgon i sängen med frukost och Nyhetsmorgon så kände jag för att lägga nån timme i köket.

 

img_6883

När vi var ute på sjön sist så hade vi mellansonen och hans kompis med oss. Jag hade med mig lite mellis i form av fröknäcke. Kompisen gillade dem så pass att han direkt frågade om jag inte kunde göra såna åt honom också.

 

img_6884

Självklart kunde jag ju det. Så nu finns de klara för leverans. Här är receptet på fröknäcke för den som vill se det.

 

img_6880 img_6876

Och när jag ändå var i farten och ugnen var varm så gjorde jag min egen granola. Den tog slut i veckan och då saknar jag den direkt.

 

img_6875-x

Så där ja. Då var det förrådet påfyllt också.

Mellansonen och maken håller på att göra nåt slags förråd eller friggebod eller vad det nu är. Det fanns tydligen ett behov av att stuva in gräsklippare, spadar och däck där. Själv ska jag sätta mig med en kopp te och svara på era kommentarer. Jag har varit grymt dålig på det ett tag.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.