hälsa & friluftsliv

HEMMA-JOBBAR-FREDAG MED EXTRA BRA BÖRJAN OCH SLUT

 

Vilken ovanligt bra hemma-jobbar-fredag det varit idag. En fredag med extra bra början och slut.

 

img_7151-sjon img_7147-sjon-x

Morgonen började med ett träningspass. Det brukar ju visserligen mina fredagar göra, men idag hade jag bokat in ett PT-pass på gymmet. Nu, några timmar senare, är jag mycket tveksam till att jag kommer att kunna röra mig på söndag. Jäklar vad jag körde. Så härligt att bli peppad förbi det man tror är gränsen för vad man orkar. Älskar att plocka fram hornen och orka lite till. Gaahh!

 

img_7152-sjon

Sen har jag ju då jobbat så klart. När jag stängt igen datorn så insåg jag att solen faktiskt sken fortfarande. Bytte snabbt om och gick ner till sjön en sväng.

 

img_7155-sjon

Jag njöt av solnedgången och fotade en del. Till och med ”fågelskrämmorna” var vackra.

 

img_7157-sjon

Stod där nere för mig själv och försökte vara i nuet och njuta av stunden. Energi!

 

img_7158-sjon

Brasan är tänd och en ny internetradiokanal är funnen. Skön native american music flödar ur högtalarna. Så avkopplande!

Ha en bra fredagkväll, vänner!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria
  28 oktober, 2016 at 07:46

  Åh vilken härlig dag du haft! Och så underbart att ha så nära till vattnet! Det saknar jag!
  Försökte förgäves komma in på din blogg i morse redan, men det bara ”snurrade”. Jag är lite så där som du, gillar många stilar när det gäller både kläder och musik. Men precis som du, så har jag nog landat i en inredningsstil som känns rätt i alla fall. Lite blandat kanske, men inte spretigt. Tycker ju inte jag då 😉
  Vi har medvetet valt bort centraldammsugare i båda våra nybyggda hus, just p g a vi alltid har dammsugaren framme (står under trappen, och därför är det också viktigt att den är snygg) eftersom vi dammsuger varje dag. Ibland två gånger om dagen 😉 Vi har ju hund och har ju under ett antal år haft två hundar så det blir lite att dammsuga… och den där slangen, den vet jag inte om jag klarar att ha framme haha… Men förstår att den är bra att ha!
  Kram och ha nu en fortsatt fin helg!
  /Maria

  • Reply
   Lena
   30 oktober, 2016 at 02:38

   Bloggen var nere under några timmar i fredags tyvärr. Nåt problem jag inte kunde råda över.

   Haha, jag förstår att du inte vill ha centraldammsugare om den ska vara framme hela tiden!

 • Reply
  AngelicasVärld
  28 oktober, 2016 at 09:20

  Men vännen VILKA VACKRA BILDER!! jag blir ju alldeles tagen!! Så jäkla vackert !! Förstår att morgonen var tuff men härlig – precis så som det ska vara efter ett tufft PT-pass – heja dig!

  Själv har jag precis landat hemma efter att ha vaktat Zombies och Monster på lillemans Halloween disco med klassen! Jag är Heeeeeelt slut! Galet vilken energi dom där ”småttingarna” har!!

  KRAM

  • Reply
   Lena
   30 oktober, 2016 at 02:39

   Oj, vad roligt att du gillade bilderna så! Japp, det var så skönt med det passet!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.