livet

JAG ÄR ALLT FRÅN HÅRDROCK TILL KLASSISKT

 

Ibland kan jag känna mig lite flipprig. Lite spretig liksom. Jamen jag gillar så mycket olika saker och olika stilar. Det ser man särskilt när man tittar in i min klädkammare. Det är så många olika stilar så det är svårt att hitta nåt att kombinera. Tur att jag hittat en inredningsstil i alla fall. En stil som funkar i längden. Stort gilla på den. Men annars är det spretigt som sagt.

 

img_2669-1

Jag är allt från tufft svart skinn…

 

img_6872

… till vacker vit spets.

 

img_7096-roda-naglar

Jag är allt från elegant rött nagellack…

 

img_6228-naglar

…till coolt blått.

 

img_8472

Jag är allt från döskallehalsband till pärlor och strass.

 

Jag är allt från hårdrock…

 

… till klassiskt.

 

img_5384

Man kan kalla mig för flipprig eller spretig. Jag föredrar att kalla mig mångfacetterad 🙂 Jag i ett nötskal liksom.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.