livet trädgård

CHAMPAGNE OCH DATE NIGHT

I fredags kväll hade vi champagne och date night i en underbar kvällssol. När vi stängt våra jobbdatorer och var klara för veckan så föreslog jag att vi skulle fira lite. Fira att första sektionen av trädäcket var klart. Eller nästan klart. Typ klart.

Och med klart menar jag att själva däcket är klart. Nu ska det bara kapas av några utstickande reglar, läggas de sista brädorna som ska vara ram, sättas en ”kjol” runt om. Och så staket då. Så, typ, nästan klart 🙂

Champagne och date night
Champagne och date night

Vi plockade fram våra favoritbubblor och lite jordnötter.

Där ser ni de utstickande reglarna. Eftersom vi inte riktigt vetat hur vi ville ha det så kunde reglarna inte måttas och sågas innan de sattes på plats. Då fick lösningen bli att de kapas i efterhand i stället och det går ju bra det också.

Champagne och date night

Där sitter han så tålmodigt och väntar tills jag fotat klart.

När vi tagit ett glas champage och chillat en stund började vi att förbereda maten. Efter ytterligare en stund så dukade jag fram medan Andreas tände grillen.

Champagne och date night

Vi har ju våra fredagskvällar som är lite speciella numera. Date night eller fredagsmys eller omvänd casual Friday eller vad man nu ska kalla det. Då fräschar vi till oss lite och ser till att ta på oss något annat än arbetskläder eller mjukisar. Här kan man läsa om då vi började med det. Det var en riktigt mysig och skön fredagkväll.

Igår hade jag en lång och intensiv dag på jobbet. Idag och imorgon jobbar jag hemifrån igen. Det kommer att bli intensivt på upploppet även de sista tre dagarna innan semestern. Det ska bli skönt att få tre veckors ledighet.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.