livet

TACK FÖR FIN OMTANKE

 

Tack alla för fin omtanke på FB, mail, telefon och kommentarer här, efter helgens inlägg om mat- och sömnproblem. Jag verkar långt ifrån vara ensam om det. Eller i alla fall sömnproblemen.

 

img_7042-hostbukett

Det har känts så konstigt att det inte funkat helt plötsligt. Jag som är van att kunna sova och äta mycket hur stressigt jag än har omkring mig. Jag har i alla fall sovit och ätit lite bättre senaste dagarna, även om det inte varit helt som vanligt. Jamen jag kan ju äta en älg i vanliga fall, så ni kan ju tänka er hur vimsig jag varit i skallen. Jag har fått tillbaka lite matlust emellanåt, men jag får kämpa.

 

img_7043-hostbukett

Jag har sovit rätt bra inatt måste jag säga, inte helt bra, men bra. Och fått i mig hyfsat med frukost. Alltid nåt.

Känns bra efter helgen med det vi hann med. Vi tog det lugnt, men fick ändå saker gjorda. Jag mår bättre av det än att bara sitta och glo. Vi tömde båten på täcken, kuddar och mat och packade in utemöblerna. Sen gjorde vi en stor insats på kontoret/gästrummet. Det är visserligen en första grovstädning, men det är en jätteskillnad. Nu kan man faktiskt släppa in folk där till och med, haha. Så, då var jag av med den energitjuven. Sen är det bara att ta tag i nästa energitjuv.

 

img_7044-hostbukett

Så, ny vecka, nya tag. Känner mig trots allt rätt laddad. Ha en fin vecka, vänner!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  24 oktober, 2016 at 07:25

  Kanske det lättar lite nu? Vi hopas på det!
  Åh, så skönt det lät att få saker och ting ur världen i lagom takt! Vi har en sådan helg nu till helgen. Inget inbokat och ska plocka undan utemöbler, göra rent spa-badet och fylla upp med nytt vatten innan det blir för kallt för det. Kanske organisera lite i uteförrådet, innan ”någon” lassar ut för mycket saker dit 😉
  Kram och tack för fina ord hos mig om jacka, sömnad och annat.
  /Maria

  • Reply
   Lena
   25 oktober, 2016 at 04:35

   Verkligen skönt att få lite gjort och samtidigt få lite bättre sömn.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.