livet

EN GRÅMULEN LÖRDAGMORGON

 

img_7835 img_7837 img_7838

Jamen god morgon, så här en gråmulen lördagmorgon. I alla fall här i vår lilla håla Enköping. Tredje advents sista dag. Idag ska jag nog försöka plocka fram lite mera julpynt. Det är ju trots allt fjärde advent imorgon. Och sen, ganska snart efter nyår brukar jag vara less på jul och bara ser fram emot våren, så då vill jag kasta ut allt juligt. Jag veeet, det är ju trots allt ytterligare ett par månader till vi kan kalla det nästan-vår. Men känslan av vår, älskar’t!

Nu skenade jag visst iväg lite. Nu, först, har vi en mysig tid i väntan på julen!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ulrica
  17 december, 2016 at 02:10

  Jag är precis som du, efter nyår tar det inte många dagar innan jag vill slänga ut allt :-). Men i år har vi tagit det extremt lugnt.. bara adventsljusstakar, en julgran och vår lilla söta tomtenisse.. annars är allt som vanligt.

  Din spretiga blombukett var jättefin!! Jag gillar också när de inte är så perfekta, och allra helst blandar jag in grenar och annat direkt från naturen.

  Jag hoppas att du har en lugn och vilsam lördag.
  Stor kram

  • Reply
   Lena
   17 december, 2016 at 03:28

   Det verkar vara väldigt många som just i år har dragit ner på kraven och önskemålen kring allt som ”ska” fixas. Bra tycker jag!

 • Reply
  Katarina Wohlfart
  18 december, 2016 at 10:44

  Alltså. Först vill jag säga hej! har aldrig varit inne här så vet inte riktigt vad du bloggar om men kan inte mer än instämma, en brukar tröttna på julen rätt snart. Jag har inte en endaste julpinal, förutom en julkrubba från peru, vilket mer är som ett litet dockskåp. Det har jag dock uppe året runt för det mesta. Men har kommit på mig själv om att drömma om röda skor, så lite julig är jag nog!

  • Reply
   Lena
   4 januari, 2017 at 07:18

   Förlåt för sent svar, men välkommen hit!

   Julkrubba från Peru låter vackert. Förmodligen är den det eftersom den får vara framme året runt 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.