hälsa & friluftsliv

GYMPASS, SMOOTHIE BOWL OCH SOL! KAN DET BLI BÄTTRE?!

 

Det känns som en bra dag det här. Drog iväg till matbutiken i morse och sedan körde jag ett gympass. Det gick riktigt bra.

 

IMG_0196 gympass

Hemma efter gympasset

Här är jag precis hemkommen efter passet och känner mig så här glad. Jamen det är ju så härligt att träna.

Jag behöver inte längre ha de där stora lurarna på mig då jag går i butiker. Det behövde jag för nån månad sedan. För att det inte skulle bli kaos i huvudet av alla intryck och ljud så behövde jag gå in i min egen bubbla med lugn musik. På gymmet har jag dem fortfarande. Där spelas peppig musik och folk pratar och det skramlar av maskiner. Det vill jag bespara hjärnan, så jag kör min spellista ”Soft”. Det gäller att hitta lösningar.

 

IMG_8265 smoothiebowl

Jag testade att göra en smoothie bowl för första gången. En smoothie bowl är, för den som inte vet, en lite fastare variant av smoothie. Och smoothie är ju mixade bär, grönsaker eller frukter tillsammans med yoghurt och/eller juice.

 

IMG_8266 smoothiebowl

Smoothiebowl

Jag körde mango, papaya, apelsinjuice, kvarg, lite vaniljpulver med stavmixer. Hällde upp i en skål (här kommer bowl’en in, till skillnad från smoothien som man dricker ur glas) och toppade med min egen granola.

Solen kom fram för en stund sen. Bara det gör ju att mungiporna åker uppåt! Det kan knappast bli bättre än gympass, smoothie bowl och sol på en och samma dag!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anneli
  19 januari, 2017 at 04:25

  Å så gott det låter med smoothie bowl. Det måste jag testa i helgen 🙂

  Kul att läsa att du har bra dagar, jag läste ditt inlägg innan där du skrev om att lämna och vill bara säga att jag själv har gått igenom både en utmattnings depression, då jag brände ut mig totalt och livet och kroppen slutade fungera, och några år innan en skilsmässa. Superjobbigt och livet går verkligen upp och ner, men man kommer ut på andra sidan, det lovar jag. Fast man kanske inte tror det just i stunden. Styrka till dig!

  Kram!

  Anneli

  • Reply
   Lena
   19 januari, 2017 at 04:27

   Tack snälla du för fina och stöttande ord!

 • Reply
  Ulrica
  22 januari, 2017 at 07:30

  Om och när jag får för mig att göra en smoothie så blir det alltid i en bowl för dricka en smoothie grejar jag inte, det är något med konsistensen som inte funkar för mig :-). En bowl däremot blir lite som en hederlig tallrik fil med flingor *S*.
  Kram Ulrica

  • Reply
   Lena
   22 januari, 2017 at 08:34

   Riktigt gott är det också!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.