hälsa & friluftsliv

HEMMA-JOBBAR-FREDAG NÄR DEN STARTAR SOM BÄST

En bra start på vilken dag som helst är ju ett träningspass, om du frågar mig. Då det är hemma-jobbar-fredag brukar jag försöka ta mig till gymmet vid halv sju.

 

Och som jag sagt hundra gånger så äääälskar jag det. Så bra start på dagen. Att sen sätta sig med frukost och njuta av mysiga ljus och känna hur kroppen blir mer och mer pigg är perfekt!

 

Igår kväll satte jag en deg för att jäsa i kylen. Så i morse spred sig härliga dofter i takt med att brödet gräddades. Nu ska jag strax ta en mellis-macka och kaffe för att fylla på depåerna.

 

Nu ska jag fortsätta jobba här. Ska försöka stänga ner lite tidigare idag. Sen blir det middag med en fin vän ikväll. Imorgon ska jag hjälpa äldsta sonen att flytta inom Uppsala och på söndag ska jag till en annan fin vän utanför Norrtälje.

Kanske hinner jag med lite julfixande också. Men i lugn och ro. Jag lovar. Jag gör det jag hinner och vill utan stress och krav.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Karin
    15 december, 2017 at 07:55

    Pju, gymmet halv sju! Jag arbetade också hemma idag men satte mig framför skärmen kvart över sju för att kunna bryta lite tidigare. Önskar dig en fin helg! Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.