hälsa & friluftsliv

JAG VILL HA SOL TILL HELGEN

Jag gissar att de flesta vill ha sol till helgen. Det har varit en alldeles för solfattig höst och vinter så nu är vi väl värda sol!?

Så här såg det ut för fem veckor sedan då vi tog en hundpromenad. Så nice!

Idag är det fredag och en arbetsdag ska klaras av först. Veckan har varit lite tuff mentalt. Jag har tagit över ett antal av en persons arbetsuppgifter och jag fattar inte speciellt mycket. Alls! Det går väl an om man fattar rent tekniskt, alltså ”ta ut den rapporten och selektera det här, klistra in där och gör en pivot”. Typ. Men det är nätt och jämnt att jag förstår det. Jag har ingen möjlighet att göra nån rimlighetsbedömning om jag gjort rätt eftersom jag inte vet vad jag gör. Det låter bra va’?! Eller inte! 🙁 Jobbigt att inte ha kontroll. Jag har som tur var varit i samma situation ett antal gånger så egentligen vet jag att jag fixar det och jag vet att jag har höga krav på mig själv. Det verkar trots allt ha gått hyfsat bra så långt. Idag kommer jag i mål och kan sen ta en skön helg.

När det väl blivit helg så hoppas jag på lite sånt här. Väderprognosen ser inte speciellt lovande ut, men man kan ju alltid hoppas!

Ha en fin fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  6 mars, 2020 at 08:18

  Efter en sån jobbvecka behöver man ju en avkopplande helg! (Sedan blir det ju säkert bättre med tiden!) Vi haft superhärligt vårväder idag, har inte gjort mycket dock eftersom vi är förkylda och trötta … En liten kort promenad blev det iaf!

  • Reply
   Lena
   12 mars, 2020 at 05:40

   Det är verkligen extra viktigt med en avkopplande helg efter en sån vecka. Jag återhämtade mig snabbt.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.