hälsa & friluftsliv

FYLLA PÅ DEPÅERNA

 

Nyss hemkommen från ett gympass och laddar energidepåerna med mellis. Jag har inte tränat på några dagar nu. Har varit lite extra trött igen. Jag kände att jag behövde vila i några dagar så då gjorde jag det.

 

IMG_8732 smoothie IMG_8728 smoothie

Träningen ska absolut inte vara nåt tvång. Jag tränar inte för att nå några prestationsmål. Det ska vara skönt och lustfyllt. Jag tränar för att behålla styrkan, behålla hälsan och må bra i längden. Jag vill kunna spela fotboll och klättra i träd med eventuella barnbarn när jag är 65. Typ. Det är väl en bra målsättning!?

 

IMG_8733 smoothie

Och för att behålla hälsan och styrkan är det viktigt att äta bra. För mig finns inget annat att välja på. Jag äter ofta och rätt mycket. Annars funkar jag inte.

Så, nu ska jag toppa med en härlig latte! Ha en fortsatt bra torsdag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.