hälsa & friluftsliv

VÄNDEJT

 

Igår kväll tankade jag energi på en vändejt. Det var jättelänge sen vi såg, så det var så mysigt. Jag hade bestämt mig innan att två timmar fick räcka. (Det får bli lite suddiga mobilbilder idag).

 

vändejt

Jag måste ju vara smartare än mig själv nu för tiden och begränsa tiden innan, så att jag inte blir för trött. Och det gick jättebra. Blev inte tröttare än vanligt.

 

vändejt 2 vändejt 3

Vi båda tog en vegetarisk rätt som hette Do you think Im nuts eller nåt i den stilen, som var jättegod. Och sen delade vi på en chokladtryffel. Nöjd med kvällen åkte jag sen hem och njöt av lite soffhäng med lite snacks och alkholfritt vin.

Nu är jag nyss hemkommen efter ett härligt benpass på gymmet. Vädergudarna bjuder på lite soldis idag så vi får se vad jag hittar på. Fota lite ska jag göra i vilket fall, och redigera bilder. Kanske kör jag ett varv med dammsugaren. Om jag har lust. I övrigt så blir det nog bara en soft lördag. Vad har ni på agendan?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  25 mars, 2017 at 04:34

  Kul namn på maträtten! Och gott ser det ut! Jag är på väg in till stan för att fota Peterpå dykkurs 😉

  • Reply
   Lena
   28 mars, 2017 at 02:53

   Ja, visst var det ett kul namn!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.