hälsa & friluftsliv

LEDIG DAG EFTER EN INTENSIV VECKA

 

Idag har jag haft en ledig dag efter en intensiv vecka. Så skönt. Startade med en gympass och satt sen en lång stund i solen på balkongen.

 

IMG_9323 vita tulpaner IMG_9324 vita tulpaner.

Jag jobbar 75% sedan några veckor tillbaka och det funkar riktigt bra. Jag gör vad jag kan för att hålla mig i skinnet och inte trigga igång på saker. Har som sagt haft en intensiv vecka på jobbet och när gårdagens arbetspass var slut så hade jag fyllt min arbetskvot för veckan. Även om jag har massor kvar att göra på jobbet egentligen så struntar jag i det. Världen ramlar inte ihop för det. Typ. Jag har varit oerhört trött på kvällarna, med det är bara att lyssna på kroppen och gå och lägga sig i tid.

 

IMG_9325 vita tulpaner.

Det var alltså välbehövlig ledighet idag. Efter lunch packade jag ryggan och tog en vandringstur.

 

Sol och regn 2 Sol och regn

Hann lagom ta fram boken och sätta på mig solisarna så drog molnen snabbt in och det både regnade, snöade och var sol om vartannat. Några minuters fikastopp blev det. Mina föräldrar, som för tillfället var i Enköping, kom sen förbi på en fika.

 

IMG_9326 vita tulpaner.

Nu ska jag fortsätta njuta av vita tulpaner i kvällssolen och äta middag.

Senare ikväll blir det skönt soffhäng framför Let’s dance.

Och sen. Sen har jag en helt blank helg framför mig!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  22 april, 2017 at 06:25

  Det där med att lyssna på kroppen låter sååå klokt (har verkligen läst vad du skrivit till oss) men inte alltid lätt i praktiken tycker jag 😉 Vi har en någorlunda lugn helg dock. Peter ska fixa lite praktiskt i båten och på söndag ska vi fira min mammas födelsedag. Önskar en fin helg!

  • Reply
   Lena
   26 april, 2017 at 05:51

   Verkligen svårt att hitta balansen!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.