hälsa & friluftsliv

STARTEN PÅ EN LEDIG FREDAG

Starten på en ledig fredag blir förstås ett gympass. I alla fall om du frågar mig. Bjuder på den brutala sanningen (börjar vänja mig med osminkade selfies, jag ser ju ut som jag gör liksom, haha)

 

IMG_1286 IMG_4688

Måste säga det igen, vilken underbar grönska det är nu! Det var så härligt att komma upp tidigt, konstatera att solen sken från en klarblå himmel och knata iväg till gymmet några kvarter bort.

 

IMG_9706 IMG_9707

Kände mig så nöjd och skön i kroppen när jag sen kunde sätta mig i solen på balkongen med frukosten. Nu har det hunnit bli lite molnigt.

 

IMG_9702

Igår hade jag alla ungar på middag. Det här var den enda bild jag lyckades ta 🙂 🙂 Jaja, fokus på umgänget eller nåt. Det blev en trevlig eftermiddag/kväll. När de sen åkt så var jag jättetrött. Ändå hade jag förberett mat som  jag fryst in, så det var inte speciellt mycket att fixa. Helt klart är att jag inte är riktigt återställd när jag blir så trött efter några timmars avslappnat umgänge med barnen! Blir så besviken! Men men, det är bara att anpassa sig och fortsätta ta det lugnt och välja umgänge och tid med omsorg.

Idag ska jag till dottern för att umgås lite mera. Hon undrade om jag ville hänga med och köpa lite blommor som hon ska plantera på balkongen och sen lockade hon med en vandringstur också. Det säger man ju inte nej till.

Vad har ni på agendan? Är ni också lediga?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mittgodastefinaste
  27 maj, 2017 at 06:28

  Jag lägger inte mycket tid på träning alla fredagar startar med pilateslektion och det är så ljuvligt! Bästa starten på bästa dagen!

  Önskar dig en fortsatt fin helg kära bloggvän!

  Kram Jenny

  • Reply
   Lena
   3 juni, 2017 at 09:02

   Men du, pilates låter ju inte fel det heller.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.