livet

JAG KOM TILL LILJEKONVALJHIMLEN

Igår var jag social med mina föräldrar i ett par timmar, och hamnade i liljekonvaljhimlen, och träffade sonen. Föräldrarna ville bjuda på mat och umgås en stund. Eftersom jag inte hade nåt annat inplanerat så passade det bra.

 

IMG_9871 vilan IMG_9872 vilan IMG_9873 vilan

När lunchen landat i magen så tog mamma och jag en promenad i skogen några hundra meter från dem.

 

IMG_9867 vilan

IMG_9865 vilan

Kommunen har gjort iordning lite roliga saker för barnen här och där. Här kan man sitta och fika eller bara lyssna på fågelkvittret.

 

IMG_9874 vilan

Där bor en ekorre i plåt.

 

IMG_9876 vilan

Inte-nudda-mark är kul. Det var länge sen. Man kanske skulle utmana nån att hoppa på stubbar i skogen 🙂

 

Liljekonvaljhimlen

Sen kom jag till liljekonvaljhimlen. Älskar de blommorna, men har så svårt att hitta dem här i Enköping. Förmodligen för att jag inte vet var jag ska leta. På vår förrförra tomt hade vi massor, det var så härligt. Sen har jag fått kämpa för att hitta några. Men nu. Nu fick jag ihop till en söt bukett!

 

IMG_9888 gaston x

När jag socialiserat färdigt hos föräldrarna så passade jag på att stanna till hos äldsta sonen och världens sötaste katt. Han visade bilder från Kroatien, där han varit på hemlig resa med jobbet.

Fyra timmars socialt umgänge och bilresa gjorde mig galet trött. Men det verkar vara det jag får leva med nu ett tag. Som tur är så går det rätt fort över om jag får vila ett tag.

Här är nu en mulen söndag. Följer med förskräckelse nyhetssändningarna om nya terrordåd i London. Säger det igen, kan inte nån bara ge dem lite mera kärlek så de inte känner behovet av att hålla på så där! Eller gå till gymmet för att få ur sig frustrationen. Det ska jag strax göra. Gå till gymmet alltså. Inte för att jag behöver få ur nån frustration, utan för att må bra.

Önskar er en bra söndag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  5 juni, 2017 at 08:38

  Jag är verkligen ingen djurmänniska men måste säga att den katten var fantastiskt söt. Verkligen en sötnöt!
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   9 juni, 2017 at 09:42

   Han kan nog smälta alla med sin söthet 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.