hälsa & friluftsliv

LUGNA GATAN

Lugna gatan i några dagar

Här har det varit lugna gatan ett tag. Eller, nja, gatorna här utanför är inte lugna. Det är festival i stan i helgen så det är rätt mycket action. Men här. Här hemma hos mig är det lugnt.

 

lugna gatan

Lugna gatan på balkongen

Jobbade hemifrån igår i några timmar. Haha, nej, där jobbar jag inte. Det där var frukostkaffe-stunden.

 

Startade med lite sovmorgon och sen frukost på sängen.

 

Sen tog jag frukostkaffet i solen i morris på balkongen innan jag startade upp jobbdatorn.

 

Lugnt på gymmet

Pep iväg till gymmet på lunchen. Det är gaaaanska lugnt där så här års 🙂 Jag tycker att jag hinner med både gymmet och att vara ute i solen. Rätt hård muskelträning har blivit som ett beroende för mig. Och för mig går det in under rubriken Avkoppling.

 

Jack i golvet

Har just gräddat frukostbröd som jäst i kylen över natten. Doftar underbart! Vad som är mindre underbart är att hushållsassistenten vandrade över köksbänken och kraschade i golvet. Stooort jack i golvet!!! Jag. Blev. Så. Förbannad.!!! Trots att jag vet att den rör på sig så lämnade jag den en minut och diskade. Smällen i golvet genererade nästan en hjärtattack, kan jag säga! I veckan ska jag försöka få fatt i nån som kan titta på det och bedöma om det går att laga. Men nu släpper jag det över helgen så jag slipper slösa energi!

 

Idag

Här är lite växlande molnighet idag. Får se vad jag hittar på. Kanske ett gympass. Kanske en liten vandringstur. Kanske en liten biltur för att leta ängsblommor. Vi får se.

Många av er har säkert semester nu. Själv jobbar jag tre veckor till. Eftersom jag hade lite semester runt midsommar så känns det rätt ok att jobba nu faktiskt.

Ha en fortsatt skön helg!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.