resor - långa & korta

ÅRETS FÖRSTA RESA OM NÅGRA DAGAR

Wohooo! Årets första resa är snart gå gång! I helgen åker vi till Kiel på en liten kryssning.

 

Jag har i princip bara passerat igenom Tyskland och egentligen aldrig varit där på riktigt.

 

Vi kommer att ta bilen till Göteborg. Sen blir det en kryssning med båtresa fredag kväll och natt, lördagen på plats i Kiel och båtresa hem lördag kväll och natt. Och sen bil då, hem på söndag.

Har ni varit där? Berätta gärna. Tips? Nåt ska vi väl hinna, trots att det blir rätt kort tid där.

Jag hoppas på lite mera vår där nere än vad vi har här. Fortfarande rätt kallt. Just nu -4,5 på termometern. Inte okej!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  11 april, 2018 at 08:48

  Åh, jag HAR faktiskt varit där… just en sådan där kryssning 😉 MEN… det var 26 år sedan 😉 Jag kan inte påstå att jag minns så mycket direkt av staden Kiel, (för kort vistelse för att det skulle sätta sig ) men vi gick ju runt i den under dagen, vi var inne i ett gigantiskt och tjusigt (tyckte jag då iaf) varuhus, men vad namnet var det kommer jag inte ihåg… inte mycket hjälp av mig inte;) Hoppas ni får en mysig tripp! Vi åkte med en bussresa, det var aningen segt 😉
  Kram/Maria

 • Reply
  FREEDOMtravel
  11 april, 2018 at 06:33

  Önskar en härlig resa! (Och nej, vi har inte varit i Kiel, så vi kan inte komma med några tips)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.