hälsa & friluftsliv

EN TIDIG VANDRINGSTUR TOPPADES MED BAD

Vill man gärna gå på en vandringstur, men det är typ tokvarmt, så kan man ju ställa väckarklockan alldeles för tidigt för att vara söndag. Är det värt det då?! Så klart det är!

 

En tidig vandringstur

En tidig vandringstur

En snabb bild med luren i starten av turen. Det var 26 grader redan då på morgonen!

 

Älskar att gå längs den slingrande leden då se solen sippra in mellan trädstammar och grenar. Så skönt ljus! Men målet var badklipporna.

 

En svan glider förbi och hälsar oss välkomna till klipporna först, tills den inser att vi har en väldigt nyfiken och ivrig hund med oss. Då talade den om med uppblåst fjäderdräkt att den inte var jätteförtjust. Den gled in i vassen en bit bort och kom sen ut med några ungar. Full förståeligt att den var lite reserverad.

 

Där. På klipporna. Där hängde vi några timmar och bara va’. Det jobbigaste var väl att plocka fram pastasalladen. Typ. Så njutbart! Japp, jag badade. Jomen är det i runda slängar 30 grader i luften så kan ju även jag tänka mig att bada 🙂

 

Där hängde vi tills det var dags att avsluta denna utflykt. Har jag sagt att det är värt att ställa klockan för att ta sig en tur!?

Ha en bra start på veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  16 juli, 2018 at 11:38

  Vilken värme ni har i Sverige! Vi har lite svalare i Österrike 😉

  • Reply
   Lena
   4 augusti, 2018 at 08:57

   Ja, det är helt galet vilken värme vi hade både då och tiden före och efter jag skrev det inlägget. Och nu när ni är i det heta Frankrike så har ni ju också fått en dos av värmen 🙂

 • Reply
  BLOGGEN FYLLER 10 ÅR IDAG - Gott för själen
  18 mars, 2022 at 06:01

  […] här är ytterligare ett […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.