livet

FULL ACTION I STAN

Ja igår var det verkligen full action i stan. Och när jag säger stan menar jag Enköping. Det är min stad.

 

Orsaken till aktiviteten var Trädgårdsdag och Smaka på Enköping.

 

Drömparken, som den största och mest berömda parken, kantades av massor med utställare och matvagnar längs cykelvägarna som löper genom parken. Och gaaalet mycket folk. Folk som tycker att det är en bra idé att stanna mitt på cykelvägen för att prata. Att de dessutom hade barnvagn, cykel eller rullator, som tar extra mycket plats spelade ingen roll. Men alltså hallå! Hur svårt kan det vara att tänka lite?! Hur svårt kan det vara att gå åt sidan ut på gräsmattan intill om man nu måste stanna och prata i klunga. (Nej, jag pratar inte om folk som har jättesvårt att gå, de behöver inte gå ut på gräsmattan tycker jag, men kanske deras bekanta!). Är det 15000 personer som besöker en liten stad så behöver man ta extra mycket hänsyn till varandra tycker jag!

 

Jag har sagt det förut och säger det igen, Enköpings parker är verkligen värda ett besök. Så vackert…

 

… och så roliga idéer! Som här, en liten mur med gamla vedklabbar med planterade växter uppepå.

 

Vi köpte en skål med chili con carne och pausade vid ån en stund. Jättegott!

 

Måste helt klart tillbaka för att kunna hinna njuta av blomsterprakten en annan dag då det inte är en massa folk.

 

Det är verkligen en förmån att ha dessa områden mitt i stan där man bor.

 

Vi strosade tillbaka genom stan pausade med ett glas vin på torget. Fortsatte till Skolparken där det var en hel del försäljning av blommor. Köpte ett par kassar med mig och knatade hemåt.

Vi fick en riktigt trevlig dag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.