livet

VI HAR EN VACKER HUVUDSTAD!

 

Varje gång jag är i Stockholm konstaterar jag att vi har en väldigt vacker huvudstad. Man blir liksom inte mätt. Oavsett vilken tid på året det är. Igår var inget undantag.

 

Jag hade ett bokat möte, men var för tidig för att kunna gå dit direkt då jag kom in med tåget. Jag passade på att ta en liten fotorunda när jag ändå hade möjlighet.

 

Gick till Strömmen för att fota slottet och vidare till Kungsträdgården.

 

Morgonsolen som föll på alla vackra växter skapade magi.

 

När det var dags gick jag fram till platsen för mötet med utsikt över vackra Jakobs kyrka. Efter mötet åkte jag till jobbet. Nöjd med att ha fått ta del av den vackra huvudstaden med skön puls under en förmiddag.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  14 september, 2018 at 10:24

  Visst är Stockholm vackert! Men just slottet tycker jag är lite tråkigt faktiskt 😉

  • Reply
   Lena
   15 september, 2018 at 09:04

   Haha, särskilt i jämförelse med de slott ni just har sett! 🙂 Men ja, jo, jag kan hålla med dig. Det är ju inte direkt den mest vackra arkitekturen på det slottet. Men jag gillar det ändå på nåt sätt. 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.