hälsa & friluftsliv

EN EXTRA SEMESTERDAG VAR INTE FEL

Efter ett par dagar på resande fot så var det inte fel med en extra semesterdag hemma. Vetskapen om det gav mig dessutom ett lugn under resan. Även om jag blir trött i huvudet av alla intryck så gör det inget när jag vet att jag får tid att landa efteråt.

 

Såna där hemmadagar brukar jag ha höga förväntningar på. Tenderar att hitta på typ tusen saker som jag vill hinna göra, förutom att koppla av och landa. Den kombinationen går ju inte ihop så vidare värst bra!

 

Men denna gång lyckades jag bra att tagga ner. Jag tog det otroligt lugnt. Jag åkte till däcksfirman och fick på vintertassarna på bilen på förmiddagen. Och på eftermiddagen bakade jag bullar. Det var typ allt. I övrigt såsade jag mest omkring, plockade lite, vek lite tvätt, fixade med bilder och surfade på recept.

 

Inte ens ett träningspass blev det. Men den här typen av hälsofokus är också viktigt. Att mest såsa omkring en hel dag kan vara det bästa alternativet vissa dagar.

Och nu är det redan fredag! Idag blir det inte hemma-jobbar-fredag. Behöver vara på plats på kontoret idag. Bäst att jag drar. Ha en bra dag!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.