hälsa & friluftsliv

STÄNGDE NER TIDIGT OCH ÅKTE TILL GYMMET

Jag har jobbet under veckan men igår var det kort dag, ”dag före röd dag”. Så jag stängde nr tidigt och åkte till gymmet.

stängde ner tidigt

Det var ett par veckor sen jag var där nu, men det gick jättebra. Kände mig stark. Jag hade väl förmodligen en massa kolhydrater att ta av efter alla sötsaker som ”dykt upp” under julen, hehe. Det var en riktigt härlig dag. Rätt lugnt på jobbet, stängde ner tidigt, solen strålade och ett gympass på det! Härligt! Sen toppade vi med bad, brasa och middag.

Idag är det också strålande sol. Men väldigt kallt. Det var -21 när jag kom upp. Det är förstås inte i närheten av vad norra Sverige har nu, men rätt kallt för att vara i Enköping.

Vi har tänkt plocka bort julen idag. Ikväll ska vi äta middag på restaurang. Mellansonen som fyllde innan nyår ska firas. Det blir trevligt!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.