hälsa & friluftsliv

NATUREN BELÖNAR DEN MORGONPIGGA

 

Att jag gillar att köra ett träningspass emellanåt, det vet ni vid det här laget. Att träningspasset ibland består av en löprunda. Det vet ni också. Att jag gärna gör det på morgonen är även det känt. Och vet ni vad. Det känns ofta som att jag blir lite extra belönad. Inte bara av endorfinerna som kommer av själva träningen, utan även belöning för att det ofta är så vackert. Det är som att naturen belönar den morgonpigga lite extra.

 

Den belöningen kryddades lite extra de där semestermornarna på Samos i somras, då jag var där medan A var hemma och jobbade. Som här, en runda på morgonen då solen steg upp över horisonten. Jag sprang på klapperstenen på stranden en bit bort.

 

Och tillbaka genom byn.

 

Fortsatte förbi mitt hotell och sedan upp en bit i bergen bland olivträd och annan grönska.

 

Sen var jag rätt genomkörd i kroppen på tillbakavägen till hotellet för en dusch och frukost. Löpning på klappersten och i bergen, i högsommarvärme redan på morgonen, gjorde sitt till. Sen kändes det sååå skönt att slappa med en bok på stranden resten av dagen. Lite annat än det busväder vi fick igår!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria -Wikers Liv
  17 januari, 2019 at 10:31

  Visst är det härligt att vara ute och röra sig på morgonen!
  Fina bilder!
  Ja, nog kom de t en del snö igår… 😉
  Kram/Maria

  • Reply
   Lena
   20 januari, 2019 at 08:39

   Ja, det är verkligen en bra start på dagen! Tack!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.