livet

JAG FÅR I ALLA FALL VACKER UTSIKT

 

Jag får i alla fall vacker utsikt på väg till jobbet. Det är en riktigt jobbig väg jag åker varje dag. Fram och tillbaka till jobbet. Den är kurvig och backig. Lång sträcka som det saknas vägren.

 

Men vägen är väldigt vacker. Nu har man startat en tio veckor lång reparation av en bro.

 

Istället för att sura över att de stängt av en fil, som gör att man tvingas vänta en stund, så försöker jag se det positivt. Som sagt, jag får i alla fall möjlighet att njuta av vacker utsikt lite längre tid!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Maria -Wikers Liv
  14 mars, 2019 at 08:24

  Heeeej igen efter min ”frånvaro”, och tack för alla hälsningar du lämnat ändå! Blir alltid så glad för dina rara ord och ”heja-rop” som du lämnar hos mig, som med mitt slalomåkande t ex 😉 Det värmer 🙂

  Härligt att du fokuserar positivt på det som du ändå inte har kraften att förändra! Som att njuta av utsikten!
  Nu har jag läst ikapp mig här och njutit av vackra vårlökar, buketter, härliga vandringar och fina berlin-tips, fnissat igenkännande åt blöta vovvar och fula ord m.m….
  Du som gillar Lundhags, har du besökt deras fabriksoutlet i Järpen, Åre? Tror de har en sån butik i Insjön också?
  Jag håller med dig om resor, även resor inom Sverige är resor och upplevelser. Men om jag bara är borta några timmar eller över dagen, säger jag nog mer ”tripp” eller utflykt. Fast för den skull är det ju inte mindre värt förstås! Jag tokgillar små dagsutflykter, till något slott gärna 🙂

  Kram och ha nu en fin torsdag!
  /Maria

  • Reply
   Lena
   14 mars, 2019 at 07:35

   Nej, just butiken i Järpen har jag inte besökt, men däremot den i Insjön. Visste inte att den fanns utan såg den när vi blåste förbi med bilen. Det var bara att göra en ”handbromsvändning”. 🙂

 • Reply
  Nina Hansson
  14 mars, 2019 at 09:50

  Jätte fin utsikt ha en fin dag kram från Nina

  • Reply
   Lena
   14 mars, 2019 at 07:35

   Visst är den!

 • Reply
  Karin
  15 mars, 2019 at 08:11

  Ja, bara att gilla läget och precis om du skriver göra något bra av det. Ha en fin helg! Kram

  • Reply
   Lena
   17 mars, 2019 at 08:13

   Tack snälla!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.