livet

REGNET STRILAR NER FRÅN EN GRÅ HIMMEL

 

Det är söndag morgon. Regnet strilar ner från en grå himmel. Jag sitter här i min ensamhet medan A nöjt sover vidare. Han vet att jag gärna vill ha en stund för mig själv med frukosten och jag vet att han gärna sover länge på morgonen.

 

När han kommit upp så äter jag min andra frukost tillsammans med honom. Alla nöjda och glada.

 

Jag kan inte direkt säga att jag är nöjd med dagens väder. Bilderna är tagna för prick en månad sedan, 17 februari. Då såg det betydligt trevligare ut.

 

Vi har haft en extremt lugn helg.  Jag tog med en trave gamla inredningstidningar till A som jag suttit och bläddrat i. Och slängt. (det är ju bara en utopi att jag ska bläddra i dem och inspireras sisådär fyra år senare).  Nåt enstaka reportage eller nån enstaka bild kanske jag river ut och sparar. Och A har städat i sitt uthus. Skönt att passa på med sånt där innearbete innan det är dags att pyssla i trädgården.

Och nu medan jag skrivit detta så har regnet övergått i snöblandat regn. Jag tror vi stannar inne ett tag till…

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.