livet

VÅRLÖKAR I EN GAMMAL KRUKA

 

Vilket ruskväder vi haft nu under hela veckan. Då är det bra om man kan njuta av några vårlökar i en gammal Gustavsbergskruka.

 

Jag gillar att försöka hitta nya kombinationer mellan växter och krukor/korgar som jag sätter dem i. I den där krukan har jag nog aldrig haft just vårlökar förut. Det blev riktigt fint tycker jag. Eftersom de vid det här laget har hunnit blomma ut så får jag njuta av bilderna. Det är en av fördelarna med att fota och blogga. Man kan njuta av en maaaassa saker hur länge som helst och hur många gånger som helst! Bra va’. Och är det så att ni gillar det ni ser så kan ju ni också njuta av det hur många gånger som helst. Fiffigt va 🙂 🙂

 

Nu ska jag snart dra iväg på ett tidigt besök hos min nageltjej och sen bita tag i veckans sista arbetsdag.

 

Sen blir det en lugn middag och kväll med A. Kanske blir det italienskt.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  9 mars, 2019 at 08:39

  Som jag skrev tidigare, dom där krukorna är underbara att ha blommor i :). Ha en jättefin lördag, vännen! KRAM

  • Reply
   Lena
   9 mars, 2019 at 05:56

   Tack, ja visst blev det fint!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.