hälsa & friluftsliv

ATT KOMMA IKAPP MIG SJÄLV LITE

Numera, när jag är så bra på att chilla, så kommer jag ständigt efter med saker jag vill göra. Jag behöver några timmars extra ledighet emellanåt, så att jag kan komma ikapp mig själv lite. En sån dag hade jag igår.

Jag jobbade hemifrån eftersom jag hade en tandläkartid inbokad på förmiddagen. När jag kom tillbaka från tandläkaren så tog jag en löprunda. Underbart med lite sol och värme, nu när det varit kallt så länge!

Det är en sån härlig tid nu när häggen blommar. Det finns ett antal såna buskar längs min löprunda. Den doftar så härligt.

Ja, som vanligt, jag sprang runt Vattenparken. För att det är så härlig miljö helt enkelt, istället för asfalten som finns runt huset 🙂

Härligt nöjd och glad!

Jag tog några timmars arbetstidsförkortning. Så förutom tandläkarbesök och löprundan så hann jag tvätta alla fönster, torka alla foder runt om, dammsuga och torka golv. Välbehövligt! Eftersom jag inte är hemma så mycket (ungefär halva tiden är jag hos A) så bryr jag mig inte om att städa lika ofta som när jag är hemma hela tiden. Så det var skönt att få det gjort.

Dessutom har jag tagit tag i att svara på alla era fina kommentarer som jag fått på alla inlägg den senaste tiden. Jag har inte mäktat med det på flera veckor, men nu har ni fått svar. Det känns inte bra när jag inte hinner med att svara, men jag lovar, till sist så kommer det alltid svar! Skönt att komma ikapp med det också.

Det var helt enkelt en halvdag för att komma ikapp mig själv lite.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  ulrica
  17 maj, 2019 at 07:16

  Så viktigt för själen att komma ikapp och känna att man checkar av en massa inre to-do’s. Bra där!!
  Ha nu en riktigt härlig helg :). KRAM

  • Reply
   Lena
   17 maj, 2019 at 09:26

   Ja, det är verkligen skönt att komma ikapp lite, på ledig tid och inte pressa in på kvällstid och helger.

   Kram Lena

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.