livet

DET BLIR EN TUNG DAG IDAG

Det blir en tung dag idag. Att ta ett sista farväl av någon känns tungt.

Att ta ett sista farväl av en vän som var ung känns ännu tyngre. Att ta ett sista farväl av en ung vän som själv avslutade sitt liv känns outhärdligt! Men jag känner ändå att jag har ett behov. Ett behov av ett sista farväl. Tack, fina Angeliqa för allt du gav!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  ulrica
  3 maj, 2019 at 07:36

  En stor KRAM vännen. Vi ses om några timmar och hittar energi tillsammans <3

  • Reply
   Lena
   16 maj, 2019 at 06:27

   Kram

 • Reply
  Maria -Wikers Liv
  3 maj, 2019 at 08:13

  En tung dag kommer det alldeles säkert att bli för dig och de andra som kommer närvara.
  Jag har läst dina länkar för att se vem denna Angelika var, eftersom jag inte kände till henne. Inte av nyfikenhet utan för att få en bild av henne, vem hon var, eftersom jag läste en del inlägg på instagram när det hade hänt också. Hade jag inte läst länkarna hade det känts konstigt att lämna denna kommentar.
  Det är alltid så sorgligt när unga människor går bort alldeles för tidigt och när det sker av egen vilja kan man ju förstås som närstående anklaga sig själv och så, vad var det man missade, hade man kunnat gjort något… men tyvärr så tror jag det är en så stark vilja av att hitta ett lugn som man inte kan hitta någon annanstans, eller man kanske inte hittar det man söker.. vad vet jag… oerhört sorgligt är det i alla fall!
  Försöker ändå förmedla lite styrka till dig, och ser i kommentaren ovan att du inte kommer stå ensam. Det är bra! Det är också bra att du tar detta sista farväl om du känner att du vill och behöver det, annars kommer du tänka på det resten av livet…
  Även om begravningar är tuffa så kan de vara väldigt fina på sitt sätt också…
  Stor varm kram till dig!
  /Maria

  • Reply
   Lena
   16 maj, 2019 at 08:57

   Men så fint skrivet av dig! Ja, det måste vara fruktansvärt att vara med om nåt liknande som nära anhörig! Men det är nog så som du säger. Har man en så stark önskan så ser man nog till att genomföra!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.