trädgård

HAN TOG FRAM DEN NÄR VI VARIT TILLSAMMANS 1,5 ÅR

Tänk att han tog fram den först när vi varit tillsammans i drygt 1,5 år. I helgen tog han fram den och fick fart på den. Varför har du inte visat den tidigare för, tjöt jag?! Han trodde jag hade sett den förr eftersom den hängt och dinglat där hela tiden.

Jamen kolla! Hur fin?! Den här fina lyktan har hängt och dinglat i boden på en krok hela tiden. Där har jag såklart varit inne flera gånger, men mina ögon har väl då varit inställda på att leta efter en sekatör eller en kratta eller en kruka, eller nåt.

Den var sååå fin och passar perfekt till min korgplantering som jag tagit hit till Torpet på landet (som inte är nåt torp på landet).

Och nu fick myran bo i denna plantering, som står intill lyktan. Jag är nöjd! 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Tina ME
  21 juli, 2019 at 11:11

  Så himla fin! Precis i min smak. Ibland hänger de vackraste av saker precis framför näsan på en. Kramar //Tina

 • Reply
  Anna W
  22 juli, 2019 at 12:13

  Men så fin! Å jag trodde det var något annat jag 😉
  Kram Anna

 • Reply
  Ulrica
  24 juli, 2019 at 02:06

  Haha, din humor är helt obetalbar ibland.. du får det att låta som det inte alls finns någon baktanke med dom orden, men ändå så klockrent :-)). Nåväl, lyktan är superfin!! Jag vet att min pappa har flera stycken såna där.. jag kanske faktiskt ska ”låna” hem en och ha i husvagnen, det vore ju lite mysigt. KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.