inredning resor - långa & korta

STEAM HOTEL – INREDNINGEN ÄR ETT EGET KAPITEL

Det var med spänd förväntan jag klev innanför dörrarna. Att inredningen på The Steam Hotel är ett eget kapitel för sig hade jag förstått långt innan. Jag hade sett massor av exempel på interiören på sociala medier i några år och var riktigt nyfiken.

Inredningen på The Steam Hotel är verkligen ett eget kapitel för sig
Inredningen på The Steam Hotel är verkligen ett eget kapitel för sig

Wow! Alltså! Jag tassade runt försiktigt och tror jag nästan slutade andas. Eller, jag kanske inte tassade så försiktigt förresten. Jag for nog runt mest som en yr höna som om jag var rädd att prylarna skulle försvinna om jag inte hann fota 🙂

Det här är verkligen en inredning som jag går igång på.
Det här är verkligen en inredning som jag går igång på.

Jag gick såklart loss med kameran ordentligt!

Förutom ”vanlig” inredning så fanns det en hel del sparat från den tidigare verksamheten som vackra stilleben på väggarna.

Gamla klockor, mätare och verktyg kunde man hitta lite här och var.

Så cool och genomtänkt inredning på The Steam Hotel
Så cool och genomtänkt inredning på The Steam Hotel

Jamen kolla schackpjäserna!

Och kolla golvet!!!

Många coola detaljer från svunna tider.

Vacker matsal med skön atmosfär.

Påkostat och snygg med sten lite här och var.

Hur vacker eldstad?!
Hur vacker eldstad?!

Här satt vi med ett varsitt glas champagne och myste. Här kan du läsa mera om vad vi gjorde, om spa-paketet jag fick, och massor av bilder såklart.

Inredning och interiör från tider då The Steam Hotel var ett ångkraftverk.
Inredning och interiör från tider då The Steam Hotel var ett ångkraftverk.

Så cool och genomtänkt inredning att man kan tillbringa timmar och bara fota runt. Den skapar en skön atmosfär och är verkligen en fröjd för ögat.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Karin
  7 juli, 2019 at 06:57

  Ja, verkligen härlig atmosfär. Vilka fina bilder du har tagit, inte så lätt för det är ganska mörkt överallt märkte jag. Jag gav upp fotograferingen också på grund av allt folk. Så läckert hotell! Kram

 • Reply
  SPAPAKET PÅ THE STEAM HOTEL I PRESENT - Gott för själen
  8 juli, 2019 at 07:36

  […] Överallt runt omkring kan man njuta av vacker och cool inredning. Så genomtänkt. Inredningen på detta ställe är ju liksom ett kapitel för sig, så det fick bli ett separat inlä…. […]

 • Reply
  ulrica
  9 juli, 2019 at 07:44

  Haha, en yr höna som tror att grejerna ska försvinna.. åh, vad jag känner igen mig själv :). Fast i min värld så är det mer att de jag umgås med försvinner iväg om jag tar för lång tid på mig så därav min yra höna-feeling.
  Jättehärliga bilder, det är verkligen något extra på det där stället. Schackpjäserna var verkligen urläckra!!
  kram Ulrica

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.