livet

BUKETTEN VÄNTADE PÅ MIG

När jag kom hem från jobbet igår stod det en fantastiskt vacker blombukett på min plats på bordet. Det visade sig att buketten väntade på mig. Ett ljus var tänt och lite vin var upphällt.

Buketten väntade på mig
Buketten väntade på mig

Jag blev så himla himla glad. Så läckra färger på rosorna och en vacker ljupröd färg på lönnlöven som lyfte det hela. Ett fint kort med rörande text. Han är världsmästarbra på att uttrycka sig. Han den där jag lever med! Han som är min livskamrat.

För att jag är jag.
För att jag finns.
För att det är vi.

Typ så. Fast mera.

Jag kom hem vid fem och gick in i köket. Sen fastnade vi där till tio. Vi lagade mat och pratade oavbrutet i fem timmar. Pratade om högt och lågt. Om allt och inget. Det är vi världsmästarbra på.

Jag är så glad att det är vi!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Tina ME
  19 oktober, 2019 at 06:01

  Så härligt med er kärlek Lena <3. Jag är så glad för din skull och jag känner igen mig i känslan.Det är underbart att få kärlek och att känna kärlek för någon på det sättet.Njut av det och ha fortsatt fin lördag! Kram //Tina

 • Reply
  FREEDOMtravel
  20 oktober, 2019 at 09:12

  Sååå fint att läsa! Det bästa av allt är ju att ha någon som man tycker om att vara med på det sättet! Kram

 • Reply
  Ulrica
  27 oktober, 2019 at 01:03

  Så himla fint <3. Jag är så glad att ni fann varandra!!
  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.