livet

FLERA TIMMAR LÅNGA MIDDAGAR

Flera timmar långa middagar hemma hos oss är inte ovanligt. Ända sedan vi träffades för snart två år sedan har vi haft mycket att prata om. Inte bara helgmiddagar blir långa. Ni vet då man sippar på ett glas vin. Utan även på vardagkvällar tenderar vi att bli sittandes ett par timmar.

Långa middagar hemma hos oss är inte ovanligt
Långa middagar hemma hos oss är inte ovanligt

Vi kan prata familjen, miljöfrågor, boende, ledarskap, ekonomi, närmaste framtiden, jobb, framtiden i horisonten, frustration, bilar, politik, inredning, kärlek, resor. Ja, ni vet, högt och lågt.

Bilderna är några veckor gamla då A gjorde sin supergoda Hasselbackspotatis. Lite slarvigt tagna ostylade ”vardagsbilder” kan ju bli rätt levande och trovärdiga.


Kvällen till ära så tog han fram ett vin han köpte med sig hem från sin tjänsteresa i Italien.

Jag tycker verkligen om våra samtal. Vi har sånt utbyte av varandra. A är en väldigt god lyssnare och är ett toppenbra bollplank. Han lyssnar fokuserat och intresserat och låter mig prata till punkt. Han håller såklart inte alltid med. Det är ju tur det för vad tråkigt det hade varit om det inte fanns nån dynamik i diskussionerna. När vi bollplank’ar så vänder han och vrider på tankar, för- och nackdelar. Håller sig neutral så att jag ska fatta beslut själv utan hans värderingar. Om det nu är nåt sånt vi pratar om. Och han har sagt att han uppskattar mina tankar, synpunkter och stöttning och säger att jag är klok.

Inte så konstigt att vi knappt hinner nåt. Det viktigaste får prioriteras. TV är knappt att tänka på. Men vad gör väl det. Det viktigaste är ju ändå att vi har fina stunder tillsammans!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  16 november, 2019 at 07:21

  Fint att kunna prata med varandra på det sättet! Vi pratar också, jämt, jämt. Även om det kan vara lite olika olika dagar kanske.

 • Reply
  andreas
  21 november, 2019 at 08:18

  Att prata, diskutera och bollplank med dig min fina är inte svårt. Det är lätt, okomplicerat, givande och rofyllt.
  Du är en klok, lugn, sansad och otroligt begåvad person att prata med och det uppskattar jag.
  Tack för allt ditt stöd, hjälp och pepp ❤️

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.