hälsa & friluftsliv

HUNDPROMENAD I SOLSKENET

Jag blev så glad när fredagens sol följde med in i lördagen. Vi åt frukost och pysslade lite inne först. Sen tog vi en hundpromenad i solskenet.

Golfklubbens övningsbana är perfekt för den fyrbenta prickiga att springa lös om det inte är några andra där.

Så skönt för honom att kunna sträcka ut ordentligt. Igår var det knappt en kotte ute, trots det fina vädret. I alla fall inte då vi var ute. Perfekt för oss.

Vi gick över till golfbanans vackra promenadstråk.

Solen värmde både oss, träden och stenen.

Vi passerade vackra böljande landskap. När vi kom tillbaka hem så åt vi en snabb lunch och sedan krattade vi faktiskt löv och grenar.

Det hör ju inte direkt till vanligheterna att det känns som läge att kratta den 25 januari! Jag verkar inte vara ensam om att fundera över vädret och temperaturerna!

Nu på morgonen har jag varit ute på en runda. (Det är ljust kl 8 nu, jippie!!) Det var inte lika fint väder idag. Inte alls. Men självklart var det jätteskönt ändå. Jag har duschat och ätit en första frukost. Det är dags att väcka A för en andra frukost. I eftermiddag kommer mellansonen med sambo hit på fika. Det ska bli sååå mysigt!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tina ME
  26 januari, 2020 at 07:35

  Visst är det härligt med sol och allt är så grönt, och på ett sätt skönt att det inte är kallt och halt men konstigt är det…. Vilka härliga bilder och vilken härlig promenad! Ha en fin kommande vecka! Kram //Tina

  • Reply
   Lena
   18 februari, 2020 at 05:54

   Vädret har verkligen varit konstigt hela hösten och vintern. Känns märkligt!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.