livet

KÄNNER MIG UTVILAD OCH PIGG

Jag känner mig faktiskt utvilad och pigg denna måndagmorgon.

Det gjorde jag inte igår! Blir galen på att jag inte kan sova tillräckligt på mornarna! Jag var vaken till typ 12 både fredag och lördag kväll, men i lördags morse vaknade jag 5 och i söndags 7!!! Stört omöjligt att somna om.

Det är inget jobbigt jag liksom ligger och grubblar på utan mera vanliga tankar om saker vi har i pipen. Eller kanske har i pipen. Eller ibland tänker jag inte alls, men det är hopplöst att somna om iallafall.

Jag får liksom ta mig an sömnen i andra änden istället för att få tillräckligt. Så igår kröp jag isäng vid 21 och somnade nästan direkt tror jag. Imorse när klockan ringde kl 5 så kände jag mig utvilad och pigg! Skönt att ha den känslan eftersom det är måndag och jag förväntas leverera på jobbet!

Jag vet att det här med sömnen kan vara lite sisådär under klimakterieperioden så jag antar att det är nåt sånt. Jag har aldrig haft sömnproblem tidigare. Hur har ni det? Sover ni bra eller känner ni igen er?

Ha nu en fin måndag, pigg eller inte!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Karin
  25 februari, 2020 at 06:01

  Har precis samma problem, vaknar tidigt och kan inte somna om och inget specifikt jag grubblar på heller. Är så avundsjuk på alla som kan ligga och sova till nio på helgerna. Har provat östrogen och då blev det bättre direkt men vill egentligen inte äta det. Kram

  • Reply
   Lena
   26 februari, 2020 at 05:48

   Där ser man. Bättre av östrogen. Men precis, det är nog bra att undvika det så länge man kan, har jag förstått.

 • Reply
  ulrica
  5 mars, 2020 at 07:26

  Samma problem här, kan vakna ibland runt 4-snåret och det är lögn i h-e att somna om, och inte heller jag har något jag grubblar över utan jag bara kan inte somna om :(. Sen runt 9-tiden på morgonen känner jag mig helt död. Läser ovan om östrogen och jag har också fått det tipset men jag vill helst undvika så länge jag kan.. vet att jag inte mår bra av hormontillskott :(. Vi kanske ska köra våra fikadejter som frukostdejter istället? KRAAM

  • Reply
   Lena
   12 mars, 2020 at 05:36

   Det är så galet jobbigt att inte kunna sova trots att man behöver!

   Hehe, ja varför inte frukost. 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.