livet umgänge

Klart jag ska gå. Ska du?

Savethedate1

Så snart man varit på bloggevent så vill man ju bara till nästa. Eller hur? Tror de flesta känner så. Nu är duktiga Jannike på gång igen. Hon ordnade ett stort och trevligt event förra året där jag träffade en massa gamla och nya bloggvänner. Och nu är hon på gång igen! Ni ser ju vilka föreläsare hon ordnat. Klart jag ska gå. Ska du?

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  bara anna
  22 februari, 2014 at 08:14

  Oh det där hade jag velat gå på, vilka intressanta föreläsare! Men bor lite långt bort känner jag….

  Ha en skön helg!

 • Reply
  mammaxtre
  22 februari, 2014 at 08:18

  Jag hoppas på att få en biljett. Denna gång en biljett som även innefattar middagen.

  Hoppas på att vi ses 🙂

  Ha en trevlig helg!

 • Reply
  Helenasenklavardag
  22 februari, 2014 at 10:05

  Hoppas också att få en biljett.
  det är ju så kul att träffas.
  Kram helena

 • Reply
  Den där Victoria
  24 februari, 2014 at 12:07

  Ja, det hoppar jag verkligen, det var så trevligt sist.

  Kram Victoria

 • Reply
  Milla
  24 februari, 2014 at 07:14

  Jag känner mig lite stressad över att man måste bestämma sig ”så snabbt”… Kanske kan jag hoppas på nåt återbud eller så. Jag har ju lite andra storslagna planer som sagt den där tiden… om de nu blir av!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.