livet

DÅ VAR DET MÅNDAG IGEN EFTER EN TOPPENHELG

Då var det måndag igen då hörni. En måndag efter en riktig toppenhelg. Det var länge sen som vi hade en sån bra helg. Vi har jobbat ute från morgon till kväll i tre dagar.

Eftersom vi var lediga i fredags har vi hunnit med en hel del. Dryga 20 timmars arbete utomhus i vårsolen har vi fått ihop. Full rulle med några korta pauser. Vi har kommit riktigt långt med vårt skjul. Ni ska få se mera bilder senare.

Det kändes ordentligt i kroppen när vi satte oss ner igår kväll. Vi var lite lata och beställde hämtpizza. Man kan ju alltid skylla på att man ska gynna lokala företag. Eller hur! 😉

Måndag igen med arbete hemifrån
Måndag igen med arbete hemifrån

Men nu är det måndag igen. En lika annorlunda måndag som i förra veckan. Jag jobbar hemifrån. Är nu inne på tredje veckan med arbete hemifrån. Och det har gått riktigt bra. Jag lyckades nog tänka till innan jag lämnade jobbet senast och fick med mig en del pärmar hem. Det mesta har jag ju ändå digitalt.

Hur har ni det? Är ni friska? Jobbar ni hemifrån eller åker ni till jobbet?

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    FREEDOMtravel
    1 april, 2020 at 08:19

    Fint att ni haft en bra helg! Vi jobbar hemifrån (möten med kollegor sköter jag med videolänk). Och så blir det promenader och natur … Man får göra det bästa man kan!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.