hälsa & friluftsliv

EN LÖPTUR I DUGGREGN

När man jobbar hemifrån är det så mycket lättare att dra på sig träningskläderna och ge sig ut. Även om det råkar vara duggregn. Igår vad det en sån dag. Det hade regnat och varit uppehåll om vartannat hela förmiddagen.

Det hällregnade fem minuter och sen slutade det. Och sen satte det igång igen. Men sånt brukar ju inte hindra mig.

På lunchen gav jag mig ut när jag trodde det var uppehåll. Jamen behöver man inte ut i hällregn så kan man ju undvika det. När jag kom ut så duggregnade det märkte jag efter en stund.

Så obrydd är jag att jag inte ens lägger märke till att det kommer duggregn. Jag blir liksom hög bara av att vara ute och röra på mig.

Skönt musik i lurarna och en härlig skogsväg, så kan jag springa hur långt som helst! (NOT!!!) Nä, jag har extremt dålig kondis, men det bryr jag mig inte så mycket om. Huvudsaken är att jag kommer ut. Jag springer bara några få kilometer. Man måste inte springa en mil eller så.

Idag ser det ut att bli betydligt bättre väder. Solen strålar och himlen är blå. Tyvärr måste jag sitta inne större delen av dagen. Annars hade det ju varit härligt att hänga lite ute. Men en liten stund ska nog gå bra att ge sig ut.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.