hälsa & friluftsliv

JAG GAV MIG SJÄLV LITE OMTANKE

I morse gav jag mig själv lite omtanke. Jomen jag ser det så, då jag ger mig själv ett träningspass. Det är ju faktiskt omtanke om sig själv, hur jobbigt det än är.

Jag gav mig själv lite omtanke genom ett träningspass.
Jag gav mig själv lite omtanke genom ett träningspass.

Jag lyckades sova ända till 8. Gick upp, drack ett glas juice för att få lite energi och tog på mig löparkläderna.

Det var ett par minusgrader och krispigt i luften.

Det var inte mycket till sol jag bjöds på, men det var vackert ändå på nåt sätt. Det var riktigt tunga ben som tog mig runt. Jag har inte tränat på ett par veckor så det var inte så konstigt att det var tungt.

Jag sprang, gick och körde intervaller om vartannat. Vartefter turen gick så vaknade kroppen till och jag blev piggare mot slutet. Härlig känsla. Jag vet ju att jag får ett sånt resultat hur trött jag än är innan. Så. Jag gav mig själv lite omtanke i morse helt enkelt.

Snart ska vi göra oss iordning för att åka till Åkersberga för att hämta en bil som A har köpt. Skönt att sätta check på det som varit på gång ett tag.

Vad har ni för er idag?

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.