hälsa & friluftsliv

JAG MÅSTE PASSA PÅ

Jag måste passa på att njuta av vårsolen när jag kan. När jag sitter instängd en hel dag för att jobba så vill jag ju gärna göra vad jag kan för att få lite sol på näsan och luft i lungorna när möjlighet finns.

Igår var det en sån dag. Jag drog på mig träningskläderna på lunchen och gav mig iväg.

Jag måste passa på att njuta av vårsolen.
Jag måste passa på att njuta av vårsolen.

Den här känslan är ju så härlig. Sol och fint landskap. Och vet ni vad? Idag är vi lediga. Jag hade värsta fredagsfeelingen igår eftersom det var veckans sista arbetsdag.

Och nu på morgonen har jag värsta lördagsfeelingen. Men näe då, det är bara fredag så jag har alltså en dag extra den här helgen. Vi kände båda att vi hade möjlighet att vara lediga. Tanken är att vi ska bygga ett skjul. Idag har Andreas bett mig väcka honom redan åtta, hör å häpna. Skönt att komma iväg tidigt för att köpa virke, skruv och färg.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Ulrica
  28 mars, 2020 at 08:00

  Så ni fejar och grejar.. det kommer bli så himla fint!! Har ni enats om en fasadfärg ännu :-).
  Ha en riktig toppenhelg, vännen <3
  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.